TEIN ELÄMÄSTÄNI LIIAN HELPPOA

 

Oli hurjaa katsella kännykän näyttöä... En olisi uskonut, että tässä oli käynyt näin! Oli karmaisevaa huomata, että tein ihan liian vähän, enkä koskaan aikaisemmin ollut joutunut ajattelemaan koko asiaa... 

Olin luonut arjen, jossa kaikki on lähellä. Voin kirjoittaa kotona blogia, striimata Twichissä, käydä lähikaupassa, tai tilata ruuat kotiin. Koulut, eskari ja kirjasto ovat kilometrin säteellä kaikki tyynni! Pienen kotimme siivoaminen, josta oli karsittu ylimääräiset tavarat, kävi nopeasti ja helposti. Olin tehnyt elämästäni liian helppoa!

Kännykän askelmittarin tulos oli raju: Alle 6000 askelta päivässä, vaikka olin pitänyt sitä taskussani sisälläkin! Vaikka jumppasin pikaisia kotitreenejä hiki valuen, ei liikunnan määrä vaan riittänyt. Puntarin viisari oli jämähtänyt lievän ylipainon puolelle. 

Olisi vaan helppo sanoa, että kaikki johtuu iästä. 36 vuotta pärähtäessä mittariin voisin vannoa, että kyse on vaan hidastuneesta aineenvaihdunnasta, mutta sekin on kuulemma myytti. 

On huvittavaa, etten ole ennen löytänyt minimalismista ja downshiftaamisesta huonoja puolia, mutta nyt joudun varta vasten lähteä liikkumaan, kun ennen se kävi siinä kaiken sivussa.... 

Tiedän, että painosta puhuminen on hieman arka aihe, mutta on tää nyt hiukan huvittavaa! 

- Riina 

Kommentit

Suositut tekstit