Juuri nyt meillä on aika paljon tavaraa, mutta ehkä se ei haittaa...


 Täytyy myöntää, että juuri nyt mulla on menossa elämänvaihe, jossa kotini ei näytä ihan siltä kuin haluaisin. Vaikka olenkin tottunut muutenkin siihen, että petheenjäsenilleni sopiva tavaramäärä on enemmän, kuin itselleni, on nyt kodissamme aika paljon tavaraa. Vähän liikaakin... 

Minikodissa asuminen vaatii muutenkin tasapainoilua. Meillä ei ole tyhjiä hyllyjä, tai säilytystilaa muutoinkaan yhtään ylimääräistä. Nyt se tasapaino on hieman horjunut. 

Valon lisääntyminen paljastaa salakavalasti tavaravuoret. Olen ehkä hieman herkkä, mutta jos tavaraa on ympärillä paljon, on vaikea keskittyä ja kaikki vähän äsyttää. 

Olen ollut viimeaikoina aika laiska lahjoittamaan meille tarpeettomia tavaroita eteenpäin, varsinkin kun taloyhtiömme loistava kierrätyshuone meni remonttiin. Jännä, miten helpoksi se suurperheemme tavaratyön ennen tekikään!

Yksi syy on surullisempi. Meillä on nyt jonkin verran enemmän tavaroita, joihin liittyy tunneside. Osa jää meille, mutta osaa säilytämme väliaikaisesti. Niihin liittyy vastuu ja tarinoita, joita ei saa unohtaa. Vaikka valikoimmekin tarkkaan säilytettäviä tavaroita, niin on niitä silti muutama laatikko ja pitääkin olla. Kuitenkin myönnän haaveilevani yhdestä kaapista lisää....

Onenksi puoliso on hyvä pelaamaan tetristä, vaikka itseäni häiritseekin hieman täysinäiset kaapit. 

Toisaalta toivon itselleni armollisuutta. Tämä elämänvaihe on nyt tälläinen. 

- Riina 

Kommentit

Suositut tekstit