Kauhistuksen kanahäkki!


 Kellarissa oli käyty. Lukko oli kammettu irti ruuveineen päivineen. Äkkisiltään mitään ei oltu viety, mutta jotain kummallista koskemattomuuden sääntöä oli silti rikottu... Oli vähän epämiellyttävä olo, että mun tavaroihin oli koskettu. Inhottavaa! 

Säilytän kellarissa kasvivärjäyskamoja, vaikka siitä on oikeesti 10 vuotta, kun viimeks olen värjäillyt. Myönnän, että pitäisi vaan irrottaa niistä, mutta elättelen sitä klassista "sitkun" elämänvaihetta. 

 Siellä on myös talviliikuntavälineiden ja autonrenkaiden lisäksi yksi iso äitiyspakkauslaatikko, johon on sujautettu lasten savitöitä ja joitain muita muistoja, joita ei ole hennottu laittaa pois... Iso peili mummulasta ja senkki, joka ei vaan tähän vuokra-asuntoon istunut. Tietty kenkiä, jotka odottaa sopivan kokoisia jalkoja, monoja ja luistimia. Niin... ja miehenkin kamoja....

Jokin aika sitten naapurirapun kellarissa oli tulipalo. Pari kanahäkkiä paloi kokonaan. Sinne meni kamat...  Se sai miettimään taas, että mitä sinne kanahäkkiin sulloo ja paljonko sitä kamaa kannattais edes olla. Myönnän, ettei meidän kanahäkki todellakaan näytä siltä kuin haluaisin. Olisi ihanaa, jos siellä tosiaan olis vaan ne sukset ja autonrenkaat... Tai niin, kuin tosi minimalisteilla... Kanahäkki olisi tyhjä! 

Mietin kans, että pitäisikö mielummin muistoista ottaa kuva. Jos ne tuhoutuu, niin ainakin kuva löytyy jostain pilvipalvelusta. Sit vois miettiä, et tarviiko muistaja ees olla niin paljoa, että niitä tarvis kanahäkin perukoilla säilytellä.

Kuuntelen taas Ilana Aallon Paikka kaikelle-kirjaa. En todellakaan muistanut, ettei esimerkiksi palomääräysten takia autotallissa saa säilyttää, kuin ajoneuvoa ja siihen liittyviä varusteita... Kaipaan salaa myös samanlaista selkeyttä kanahäkkiimme! 

Lupaan itselleni, että viimeistään silloin, kun muutamme seuraavaan kämpäään, huonekalut ja peili löytävät paikkansa, tai sitten luovun niistä kokonaan! Lupaan myös harkita vakavasti kasvivärjäyskattiloista luopumista, jos en kerta värjäile. Hullua se on hillota tommosia varastossa tyhjänpanttina! 

Miltä teidän kanahäkki näyttää? 

- Riina Kommentit

 1. Ihan mahtava otsikko! Vaikka tosi kurja kuulla häkkimurrosta. Niin ällöttävää. Meillä ei häkkiä ole, vaan muutama "varasto" omakotitalon pihassa, autotallissa, katoksessa.. uskomatonta, että ne on aina täynnä ja yli puolet joutaisi kiertoon. Ellei enempi. Joku kaunis päivä sitten raivosiivous ja paikat kuntoon. En kestä, kun joka nurkka notkuu tavaraa.😬

  T. Tyylimurun Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kävit lukemassa! <3 Oli kyllä inhottavaa, kun tavaroihin oli koskettu. Oh! Ehkä kunnon Raivosiivouksella tuo meidänkin kanahäkki tyhjenisi! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit