Tee tilaa unelmillesi!

 


Täytyy sanoa, että olen edelleen super innoissani siitä, että on olemassa todella yksinkertainen työkalu, jolla voi muuttaa elämänsä paremmaksi! Se tuntuu toimivan joka kerta! 

On tietenkin totta, että joihinkin asioihin menee hieman enemmän aikaa, mutta jos noudatan metodia, asiat alkavat muuttumaan vääjäämättä! Kaikkein parastahan tässä on se, etten tarvitse mitään lisää aloittaakseni. Ympärillämme on valtavasti resursseja toteuttaaksemme unelmiamme. Emme tosin ehkä huomaa niitä, sen kaiken hässäkän keskeltä, mutta siellä niitä on, usko pois! 

Elämämme on usein niin täynnä, että kuvittelemme ettei meillä ole mahdollista edes haaveilla unelman tavoittelemisesta. Usein kaikki kaatuu rahaan. Saatamme unohtaa,  kuinka moni suuryritys on ponnistanut kellareista ja autotalleista. Karsimalla pois kaiken ylimääräisen, meiltä saattaakin vapautua resursseja unelmien toteuttamiseen! 

Hidas arki on ollut meille unelmien täyttymys. Se ei toteutunut lottovoitolla, tai isolla palkkapussilla, vaan karsimalla pois kaiken ylimääräisen! Pian huomasimme, että elämmekin runsaudessa. Meillä on kaikkea, mitä toivoa saattaa, vaikkei tulomme kasvaneet. 

Yksi iso unelmien täyttymys on myös se, että saan kirjoittaa tätä blogia! Vaikka kirjoittaminen on ollut viime aikoina vaikeaa, on sekin johtunut tosi pitkälle siitä, etten ole ottanut sille vain tarpeeksi aikaa. Joskus on vaan pakko sulkea ovi perässään ja olla hetken ihan yksin, jotta jotain syntyisi. Oman tilan ottaminen saattaa olla lapsiperhearjessa vaikeaa, mutta toisaalta tämä on mulle niin tärkeää, että sen ajan ottaminen oikeasti kannattaa! Vaikka kirjoittaminen onkin edelleen vain yksi tulovirta muiden joukossa, se on kuitenkin mulle tosi rakas työ! Itse asiassa on vain itsestäni kiinni, annanko sille riittävästi tilaa elämässäni. Niin... se on niin yksinkertaista! Tee tilaa elämääsi asioille, joita rakastat. "Olet sitä, mitä toistuvasti teet".

On myös lempeää, että kaikella ajalla, minkä uhraat unelmillesi, on merkitystä! Tarkoitan tällä sitä, että päivittäinen kymmenen minsaa voi olla jo iso juttu! Pääasia on se, että annat sille aikaasi! 

Huolimatta siitä missä olet nyt ja kuinka pitkä matka on vielä unelmasi toteutumiseen, aloita jo nyt! Mikä on pienin asia, jonka voit tehdä heti juuri näistä olosuhteista ja resursseista käsin? Tee tilaa unelmillesi! 

- Riina 



Kommentit

Suositut tekstit