Tukka jumissa & huikea seikkailu Muumimaailmaan!

Hattivattien luola
 

Se on joka kerta yhtä kamalaa, kun kirjoittaminen ei suju! 

En oo pariin viikkoon saanut itseäni avaamaan bloggeria. Ei ole muka mitään sanottavaa...Kuitenkin tällä välin elämässämme on tapahtunut kaikkea mahdollista! Oon pelännyt, itkenyt, mutta lopulta ollut niin kiitollinen siitä, ettei tarvinnutkaan vielä luopua.... Ollaan vietetty hurjasti aikaa perheen kanssa, vaikkakin itse olen ollut hieman eksyksissä. 

Onneksi kaikkeen sekoiluunkin on ollu aikaa. Miehellä ja lapsilla on lomaa ja blogiinkin eksyy kivasti kävijöitä, vaikka kirjoittamisesta taukoa tulisikin. Eihän tässä siis ole mitään hätää! 

Ollaan me editty hieman seikkaillakin blogitaukoni aikana. Vuokrasimme viime vikkolla minibussin ja suuntasimme ensimmäistä kertaa lasten kanssa Muumimaailmaan. Täytyy kyllä sanoa, että puitteen oli mahtavat ja seikkailu oli todellakin ajomatkan väärtti! Saarelle oli rakennettu todella paljon nähtävää ja koettavaa.

 Jätimme vaunut suosilla kotiin ja se oli hyvä päätös! Vaikka Muumimaailmaan olikin rakennettu leveitä pitkospuita, olisi sisarusrattailla kulkeminen ollut silti _hieman_ hankalaa...

Muumimaailmaan oli rakennettu runsaasti rakennelmia aina huikeasta muumitalosta Hattivattien luolaan asti! Tykkäsin itse myös hurjasti Niiskun verstaasta ja noidan mökistä. Nähtävää ja koettavaa on niin paljon, että varmasti jokainen löytää lempparinsa! 

Lapset rakastivat tietenkin myös auliisti haleja jakelevia muumimaskotteja. Kaksi lapsistamme ei meinannut housuissaan pysyä, kun he tajusivat saavansa halia Haisulia! Pienin kaikista olisi jäänyt varmaan peilailemaan niiskuneidin peilillä ja ihastelemaan simpukankuoria koko loppu päiväksi. Tosin olemme sen verran tylsiä, että yleensä karkaamme perheemme kanssa takavasemmalle siinä vaiheessa, kun retkikohteen väkimäärä alkaa päivän mittaan lisääntymään, tai pienimmät näyttävät väsähtämisen merkkejä. Aamupäivällä oli kuitenkin muumimaailmassa vielä sopivan väljää! 

Tiuhti ja Viuhti taisi matkalaukkuineen valloittaa mieheni sydämen. Kotiin palattuamme hän tuli yks päivä kaupasta  Muumimuki kourassa,  jossa oli tietenkin kuvana Tiuhti ja Viuhti! Vaikka ehkä mun mielestä meillä ei tokikaan ollut astiapulaa, niin olihan se tietty ihan hellyyttävää... :D 

<3 Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti