Arki lempeäksi äänikirjoilla!


KAUPALLINEN YHTEITYÖ: BOOKBEAT

Olen vakaasti sitä mieltä, ettei ison perheen arki tarvitse tuntua raskailta ruuhkavuosilta. Asioita voi tehdä lempeämminkin! Yksi suurimmista tavoitteistani onkin se, että päivittäisistä rutiineista muuttuisi mahdollisimman helppoja ja hauskoja. 

Vaikka minimalismi ja pienessä kodissa asuminen ehdottomasti helpottaa arkea, niin kyllä meilläkin riittää päivittäin tiskattavaa, imuroitavaa ja pestävää. Myönnän kyllä senkin, että normaali lapsiperheen älämölö välillä hieman tökkii, joten siinäkin mielessä on ihanaa suoda itselleen pieniä pakopaikkoja minnepä muualle, kuin äänikirjoihin!  

Ehkä äänikirjoissa onkin se salaisuus, miksei meidän pienen asunnon seinät kaadu päälle. Kaiken keskellä voi rakentaa omia kuplia. Seikkailla kirjojen kautta kauas. Rakentaa omaa tilaa lapsiperhearjen keskelle. 

Toisaalta ei se mikään uusi keksintö ole. Muistan, kuinka oma äiti siivosi suurperheemme asuntoa lappustereot korvilla ja vasta nyt yli kolmekymppisenä ymmärrän itse, kuinka paljon kivempaa siivoamisesta voi niinkin helpolla keinolla tehdä! ¨

Olen kokeillut Leo Straniuksenkin vinkkaamaa kaksinkertaista nopeutta äänikirjojen kuuntelussa. On kuitenkin myös kirjoja, joissa haluan viipyillä kauemmin: Esimerkiksi Päivi Haanpään Pysähdyskoe, tai Monni Himarin Vaella, kalasta, rakasta, tai se Mia Takulan Susien mailla

Olen myös huomannut hassun jutun; Äänikirjat sopivat myös liikuntaan! Sitä ihan huomaamatta saa tehtyä enemmän toistoja kirjaa kuunnellessa. Tietenkin varmasti äänikirjat toimivat myös lenkillä! Voin vaan kuvitella, miten pitkässä sunnuntailenkissä vaipuisi flowtilaan vaikka Hilduria kuunnellen. 

Myös te pääsette kuuntelemaan mahtavia äänikirjoja Bookbeatille; Nimittäin Bookbeat tarjoaa kuukauden maksuttoman kokeilun uusille asiakkaille ja 20h kuunteluaikaa! Tilaus jatkuu kokeilun jälkeen niin halutessanne, mutta sen voi lopettaa milloin tahansa!

- Kesäterkuin Riina  

Kommentit

  1. Minulle äänikirjat ovat asia, jota en pysty hyödyntämään. En kuule puolkaan siitä, mitä normaali ihmisen pitäisi :) Sen sijaan e-kirjat ovat juttuani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itte taas totuttelen vielä e-kirjoihin. Jos luen kirjoja, tykkään paperiversioista. Mut toisaalta varmaan e-kirjoille suunnitellut lukulaitteet kyllä varmaan toimis.... Mun puhelin ei oo ehkä paras siihen hommaan.... Kiva, kun kommentoit! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit