Helvetinviikko

                                                                                                                
                                                                                                                       KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ADLIBRIS*

Mitä, jos käyttäisit seitsemän päivää elämästäsi muuttaaksesi uskomuksesi itsestäsi? Larssen on kehittänyt erikoisjoukkojen mystisestä helvetinviikosta siviilimuunnelman. Kirja haastaa rikkomaan rutiinit ja tottumukset, ylittämään itsensä!

Helvetinviikon aikana* tehdään samaa, kuin enennenkin, mutta paremmin! Se on vastaisku tasaisuudelle. Meillä on kaikki tieto siitä, mitä meidän tulisi tehdä, jotta voimme muutta elämämme, mutta toteutus on se vaikein osuus. Unelmat voivat hukkua arkipäivän kiireisiin. Voimme jäädä arjen vangiksi! 

Viikon aikana työnnät epäolellisen syrjään ja mietit mikä on tärkeää. Etsit itsestäsi aloitteellisuutta, myönteisyyttä, tarmokkuutta ja itsevarmuutta. Olet paras versio itsestäsi vain viikon ajan. Ei paras kaikista, vaan paras versio itsestäsi. 

Elämme käsittämättömän monta viikkoa, mutta montako niistä muistamme? " Aika on ihmisen ainoa omaisuus, jolla on todellista arvoa ja ainoa, jota hänellä ei ole varaa tuhlata "( Thomas Edison) Aikaa ei pidä käyttää, se pitää investoida....  Vuorokaudessa on 24h, viikossa 168h vuodessa 8736h. Se valuu vääjäämättä johonkin... 

Vaikka sinulla olisi sairas isoäiti, 7 lasta,  vaativa työ, pystyt silti käyttämään viikon 165. tunnista seitsemän liikuntaan. Helvetinviikolla liikut joka päivä PISTE!.  

Helvetinviikko alkaa maanantaina Kello 5:00 ja päättyy sunnuntaina klo 22. Viikon aikana Syöt terveellisesti, liikut joka päivä, lepäät tehokkaasti, luovut telkkarin katsomisesta, teet töitä intensiivisesti ja kuuntelet läheisiäsi keskittyneesti, nouset aikaisin ja menet aikaisin nukkumaan. Päätät kuitenkin itse, millainen helvetinviikostasi lopulta tulee. Kirja antaa päivittäisiä teemoja, johon voit keskittyä. Suunnitelman viikollesi luot kuitenkin itse. 

 Kirjassa annetaan paljon painoarvoa suunnittelulle. Helvetinviikolla on tehtävien lykkäämis kielto. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tulisi tehdä kaikki asiat heti, vaan että sinun tulee päättää koska ne teet. Ennen helvetinviikkoasi suunnittelulle pitää antaa runsaasti aikaa! Sinun tulee asettaa tavotteet ja tehdä hyvä suunnitelma, sillä vain siten voit mitata suoritustasi jälkikäteen. Kirja rohkaisee ottamaan suunnittelun myös osaksi arkeasi. Tee vuosisuunnitelma, kuukausisuunnitelma ja päiväsuunnitelma. Pura kaikki asiat päästäsi tehtävälistalle, käy ne läpi ja päätä koska teet ne. Käy to do listasi läpi päivittäin ja siirrä ne kalenteriin. . Arvioi viekö tehtävälistallasi olevat asiat sinua lähemmäs tavotteitasi. Karsi pois kaikki ylimääräinen! Laita asiat tärkeysjärjestykseen! Tee hankalin asia aamulla ensimmäiseksi! Jos jokin työ jää kesken, kirjoita se tehtävälistalle ja aikatauluta uudestaan kalenteriisi. 

Helvetinviikolla viedään itseä äärirajoille. Yksi helvetinviikon harjoituksista on tehdä töitä läpi yön ja  valvoa 1,5 vuorokautta. Sen tarkoitus on näyttään, että pystyt venymään enemmän, kuin uskot. Älä ikinä, ikinä anna periksi!  

Helvetinviikko opettaa arvostamaan pieniä asioita. Vain jos olet valmis poistumaan välillä mukavuusalueelta, saat tuntea todellista mielihyvää. 

Uskaltaisitko sinä kokeilla Helvetinviikkoa?

- Riina 


Kommentit

Suositut tekstit