Lapsiperheen pieni koti (56m²/6hlö)

Lapsiperheen pieni koti
 

56 koti saattaa kuulostaa pieneltä, mutta näihin neliöihin mahtuu kuitenkin helposti 6 henkeä, villiä lapsiperhearkea, sekä tilaa tehdä töitä kotoa käsin! 

Kotiimme mahtuu kaikki tarpeellinen. Se tukee arkeamme ja tekee siitä yksinkertaisempaa ja helpompaa. Asunnon pohjaratkaisu on nerokas. Huoneet tuntuvat tilavilta, vaikka neliöitä onkin niukasti. Taloyhtiöstämme löytyy muutenkin tilaihmehuoneistoja! 79 asuntoon mahtuu jo 5h +k... Vielä toistaiseksi kuitenkin 56 riittää meille hyvin!  

On oikeasti jännä, että vaikka meitä asuu täällä näin monta, aina löytyy joku tyhjä huone kirjoittamiselle! Isommassa makuuhuoneessa on tällä hetkellä miehen työpiste ja isompien lasten tietokoneet. Huonejärjestys kuitenkin elää sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä. 

Kun asumismenot ovat pienet, rahaa jää myös muuhun. Jos asunnon pohja toimii, ei ole mikään ongelma asua pienessä asunnossa ja samalla säästämme myös asumismenoissa. Suurperheen arjessa sataset tuntuu! 

Loistava sijainti auttaa myös arjessa! Elämä laajenee ulos; isolle sisäpihalle, lähikirjastoon ja metsiin, eikä keskustaankaan ole pitkä matka. 

Perhepedin levitämme olohuoneen lattialle iltaisin. Päivällä olkkarin lattia peittyy legoista. Tasapaino säilyy, kun huonekaluja on vain juuri sopivasti. Isot Lundian kirjahyllyt vetää kirjojen lisäksi sisäänsä niin petivaatteet, kuin perhepedin patjatkin. 

Tietenkin pienessä kodissa pitää tasapainotella tavaran määrän suhteen hieman tarkemmin, ettei kotimme näyttäisi varastolta. On myös hyväksyttävä se, että elämä saa lapsiperheessä näkyä! 

- Riina 


Kommentit

Suositut tekstit