Viisi joululahjaa minimalistille

                    KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Finlayson, BookBeat, Flow Cosmetics

Tiedän tiedän... Oikeasti jouluna riittää vain lämmin yhdessäolo! Olen kuitenkin törmännyt niihin ihmisiin, jotka eivät vaan kestä sitä, ettei lahjoja muka tarvitse antaa. Kokosin tähän blogipostaukseen lahjoja, joista itse olisin mielissäni ja uskon, että niin myös moni muu minimalisti.

Postaus sisältää niin tavaroita, kokemuksia, kuin sähköisiäkin hyödykkeitä. Minimalistilta kannattaa kuitenkin aina kysyä ennalta, mikä näistä postauksesta löytyvistä lahjoista olisi juuri hänelle tarpeellinen.

 Tiedän, että osa lahjaa on yllätyksellisyys, mutta paras lahja mielestäni on se, jota oikeasti käytetään joulun jälkeenkin!

Minimalistille joululahja

*50 VUOTTA KESTÄVÄT LAKANAT

Se, että joku lupaa tuotteelleen 50 vuoden takuun, on aivan mahtavaa! Tuotteet, jotka tarvitsee ostaa vain kerran ja käyttää loppuelämän pääsee ehdottomasti lahjalistalle!

 *Finlaysonin Jesus pellavalakanat valmistetaan nykyään Portugalissa, joka on matalan riskin tuotantomaa ihmisoikeuksien näkökulmasta. Lakanoissa käytetty pellava on peräisin Ranskasta ja Belgiasta. Jesus lakanoiden pesuohjeet on bodeerattu suoraan lakanaan, joten ne ei kulu pois pesuissa. Jesus lakanoiden kankaaseen on otettu mallia Torinon kääreliinoista. 

Museokorttia ei voi hehkuttaa liikaa! Se on pääsylippu uskomattomiin elämyksiin. Sillä pääsee museoihin, tapahtumiin ja näyttelyihin ympäri Suomen. Hinta on mielestäni sen antamiin mahdollisuuksiin nähden hyvin kohtuullinen. Museokortti on voimassa 12kk kerrallaan ja voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Loistava lahja siis myös sellaiselle, jolla lahjakortit tuppaavat vanhentumaan.

*Äänikirjat tekevät siivoamisesta ja järjestämisestä kivempaa! Rakastan paperikirjoja, mutta myönnettäköön, etten ehdi itse ainakaan lukemaan niin paljon, kuin haluaisin. Äänikirjoista voi sen sijaan nauttia vaikka kävellessä! On niin paljon hyviä kirjoja, jotka haluan kuulla, tai lukea, mutten toisaalta halua niitä ihan kaikkia fyysisesti omaan hyllyyni ja siinäkin mielessä digikirjat ovat loistovalinta! BookBeatilta voi hankkia kirjojen rakastajalle lahjakortin palveluun. 

DIGITAALISET PELIT

Rakastan itse pelaamista ja käytän mielelläni siihen myös aikaani. Se on parasta viihdettä heti hyvien kirjojen jälkeen! Suosin itse digipelien ostamisessa Steamia, josta löytyy myös mun lempipelini The long dark. *PALASHAMPOO

*Flow Cosmetics Rahsulsavi-suola saippua on ihan mun lempparini! Se sopii niin hiusten, kuin ihonkin pesuun. Se on koko perheelle sopiva tuoksuton saippua, joka on omiaan herkälle iholle ja kuivalle päänahalle. Palasaippuasta jää jäljelle vain kierrätettävä pahvipakkaus. Loistolahja siis minimalistillekin! Rhasulsavi-suola saippua sopii myös tosi hyvin atoopikolle. Suosittelen lämmöllä!-Riina 

Kommentit

Suositut tekstit