Minimalismi ja vaatteet

Minimalismi vaatteet

Vihaan vaatteiden ostamista... Eniten harmittaa ostaa jotain, jonka materiaalit, tuotanto-olosuhteet, käytettävyys, tai kestävyys eivät vastaa kriteereitäni. Välillä kiireessä käy niin... Ärsytyksen sijaan haluaisin rakastaa vaatteeni puhki! 

Vaatteiden pitää olla super mukavia päällä. Parhaimmillaan niissä on isot taskut ja ne kestävät useamman sata käyttökertaa. Isot taskut siksi, että tehdessä irl-striimejä, taskuun voi sujauttaa powerbankin, hah!  

Jos pidän jostakin, ostan usein samanlaisen hajonneen tilalle. Välillä kuitenkin harmittaa vietvävästi, jos merkit ei valmista tiettyä vaatetta enää. Uuden lempivaatteen etsiminen on kauhean vaivalloista!

Tuttavani kertoi mulle, että tutkimuksen mukaan saadakseen enemmän katsojia vaikka striimeihin,  kannattaisi pukeutua johonkin muuhun, kuin mustaan. Naurahdin ja sanoin viihtyväni mustassa parhaiten. En osaisi ehkä pukeutua enää mihinkään muuhun väriin... Tosin, kun näin vilauksen itsestäni toisen kuvaamana Manse Pridessä, niin olinhan mä vähän huvittava näky niiden kaikkien värien keskellä. Musta on mulle suojaväri, mutta ehkä se peittää alleen myös niitä hyviä puolia. 

Se, montako vaatetta omistan tällä hetkellä johtuu lähinnä siitä, etten ole jaksanut hankkia uusia. Onneksi super vähälläkin pärjää, kun isossa perheessä jumputetaan pyykinpesukonetta päivittäin. Sekin helpottaa, että kaikki omistamani vaatteet sopii kaikkien kanssa yhteen. Pidän niistä kaikista, joten heitän sen päälle, joka sattuu olemaan puhtaana. Leggarit ja shortsit menee hameen alla, mutta niillä voi myös treenata. T-paidoilla ja topeilla voi niin treenata, nukkua, kuin käyttää arjessakin. 

Kuukausi sitten tein viikonloppureissun Helsinkiin. Huvitti, kun pakkasin reppuun mukaan kaikki vaatteeni ja ne mahtui sinne tosta noin vaan! Kotona säilytän sisävaatteitani edelleen keittiön vetolaatikossa pystyviikattuna. Vähän ehkä KonMari päissäni vieläkin.... 

- Riina


Vaatekaappini sisältää:

5kpl alushousuja

Rintaliivit

bikinit (ylä ja alaosa)

4 kpl mustia sukkia


Merinovillahuppari 

Mustaksi värjätty lumipuvun takki


Pellavamekko

Trikoomekko


Toppi

Musta t-paita

Printti t-paita


farkut

legginssit

puuvillashortsit


Talvitakki

Välikausitakki

Pipo

Lippis (lainassa mieheltä)

Hanskat (lainassa mieheltä)


Vaelluskengät

Lenkkarit

Kumisaappaat



Kommentit

  1. Käytän myös aina mustia vaatteita, niissä on vain niin kotoisa olo. Tosin mulla on muutamat paidat ja housut enemmän, oli pakko hankkia kun vauvalla on paha refluksi ja olen viimeiset 9kk ollut niin pahasti puklun peitossa ettei pesukone pysyisi mukana vauhdissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on vaan niin helppo väri! Näinhän se menee, ettei millekkään tavaralle ole mitään oikeaa määrää, vaan se on just se määrä joka sopii omaan arkeen.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit