4 tunnin työpäivä ja joskus vähän öitä

 


Eletään jänniä aikoja... Siinä missä tähän asti kirjottaminen on mennyt siinä jossain arjen ohessa ja striimaaminen lähinnä öisin,  niin nyt mulla on miltein joka päivä 4h aikaa kirjoittaa, tai striimata ja etenkin istua kahvitauoilla puolison kanssa niin, että asunto on ihan hiljainen! 

Tiedän että olin siinä mielessä ahne, että tottakai olisin voinut laittaa lapset suorilta 8, tai 9 tuntisiksiksi päiviksi hoitoon, mutten millään raaskinut. Jos pystymme taloudellisesti tekemään näinkin, voi pientä sluipailua jatkaa surutta! 

Pidempi hiljainen jakso blogin kanssa oli varmasti hyvä juttu ja luulen, että aiheet varmasti laajenee minimalismista ja pienessä kodissa asumisesta myös muualle. Muakin jännittää, että mihin suuntaan tää blogi menee! 

Asumme edelleen pienessä kodissa. Kaikki perheenjäsenet eivät ole minimalisteja, mutta hitaampi arki on lähellä koko perheen sydäntä. Yritämme tehdä arjesta niin hidasta, että se kestäisi suurperheen sekoilua ja yllätyksiä. 

Se, miksi mainitsin otsikoissa yöt johtuu vain siitä, että olen auttamaton yöeläin. Kirjoittaminen ei silti öisin onnistu, mutta striimaaminen ja aivot narikkaan tietokonepelien pelaaminen varmasti! Striimaamisesta on tullut niin hauska osa elämääni ja sen kautta olen saanut ihania ystäviä, etten osaisi enää luopua siitä. 

Noh... ei kaikki ihan nappiin tietenkään heti mene. Olen aivan järkyttävässä flunsassa näin ekana päivänä, kun kirjoittaminen olisi ylipäänsä mahdollista. Ja sen sijaan, mitä olisin käyttänyt tämän tekstin luomiseen, niin 3h jumitin ja vetelin särkylääkettä ja ihmettelin hiljaisuutta. Kyllä näistä tunneista varmasti enemmänkin irti saa, kunhan paranen. 

-Riina 

Kommentit

  1. Kiva kun kirjoitit pitkästä aikaa! Mielenkiinnolla seuraan blogia jatkossakin 8)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että kävit lukemassa! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit