Raivostuttavat kuukautiset!Alaselkää juilii hieman samalla tavalla,kun synnytyksessä. Kuukautiset ovat runsaammat ja kestää pidempään, kuin ennen. SE ON SAAKELIN ÄRSYTTÄVÄÄ! 

En muista tarkalleen, missä vaiheessa kuukautiseni muuttui kivuliaaksi, mutta sen muistan, että joskus ne oli paljon lempeemmät. Kesti kaks päivää ja se siitä....

Nykyään tuntuu siltä, että kuukautisiin pitää varustautua. Viisi runsaan veren ja kivun sekaisia päivää! Välillä pitää käydä vessassa varmistelemassa, ettei vuoda yli äyräiden ja kipu saa mut murahtelemaan. 

Rötkötän tässä piikkimatto alaselän alla samalla, kun kirjoitan. Se on mun salainen ase ja kyllähän se todellakin kipuihin auttaa! Ilmeisesti muutenkin verenkierron vilkastuttaminen lantion alueella saattaa ehkäistä mm. kramppeja. Toisilla auttaa orgasmit. 

Kuulemma magnesium, vadelmanlehtitee ja tummasuklaa on myös kokeilemisen arvoisia juttuja.

Hyvä puoli on kuitenkin se, että mun kuukautiset on säännölliset ja muutoin kiertotietoisuus on vuosien varrella kyllä parantunut. Edelleen täälä lasketaan niitä pahamaineisia "varmoja päiviä" ja tutkitaan emättimen limoja. 

Siinä, missä tunnen jossain määrin PMS kiukut jopa voimauttaviksi, niin nää veripäivät ei oo kyl nykyään mitään kauheen kivoja. Vähän kauhunsekaisin tuntein mietin sitäkin, et jos nää onkin jotain prevaihdevuosioireita. Kaikkee kans.... 

Plaah plaah! 

- Riina 

ps. Kurkkaa myös PMS-postaus :) http://ministiarkea.blogspot.com/2021/12/pms.html

Kommentit

Suositut tekstit