Henkilökohtaisia tavaroita, joita omistan vain yhden.Yksi myssy

Neuloin itselleni myssyn Suomenlampaan villasta. Käsialani on kehnoa, mutta myssy on pitänyt pääni lämpimänä koko talven. Yksi myssy on juuri sopivasti <3 

Yhdet farkut 

Olen opetellut pesemään farkkuja mahdollsimman harvoin. Kun en käytä niitä, ne roikkuu eteisen naulassa. yhdet riittää mainioisti ja jos ne tarvitsevat pesua, nakkaan ne pesukoneeseen ilalla, ripustan kuivumaan ja aamulla ne on taas käytössä. 

Yhdet rintaliivit

En itseasiassa käytä rintaliivejä lähes koskaan. Olen pieni rintainen, joten pystyn urheilemaankin ilman liivejä. Yhdet olen kuitenkin säästynyt, jos tulee juhlia, tai lääkärireissuja, joille en kehtaa mennä ilman. Yksi muistikirja 


Mulla on yksi muistikirja kerrallaan. Kun se on täynnä, käyn sen läpi ja siirrän täkeät jutut seuraavan muistikirjan väliin ja vanhan muistikirja saa lähtöpassit. Tietenkin voisin kirjottaa kaiken muistiin puhelimeen, tai koneelle, mutta pidän käsin kirjoittamisesta. 

Yksi sormus


En ole mikään koruihminen, mutta vihkisormukseni on ihana! Päädyimme Kalevalan Uskela sormuksiin. Kyseistä mallia ei enää tehdä, mutta käytettynä niitä silloin tällöin näkee myynnissä. 

Yksi talvitakki

Löysin joutsenen untuvatakin kirpparilta. Se on palvellut jo monta talvea ja on super lämmin. Pakkasillakin saatan sujauttaa alle vain ohuen topin, jota muuten niitäkin omistan vain yhden. 

Yhdet talvikengät

Itseasiassa omistan yksien talvikenkien lisäksi, yhdet lenkkarit, yhdet korkea korkoiset vintagesaappaat ja yhdet kumisaappaat. Yksillö kengillä kutakin lajia pärjää mainiosti! 
Yksi kerä lankaa kerrallaan

Itseasiassa väitän, että nautin neulomisesta enemmän, kun kaapissani on vain yksi kerä kerrallaan. Neulomisessa ei ole mikään kiire, eikä miljoonat keskeneräiset neuletyöt enää kummitele lankakoreissa. 

Vaikka teinkin oman listani, se ei tarkoita sitä, että sinulla tarvitsee olla näin vähän kutakin tavaraa. Minimalismi on jokaiselle omanlaisensa, eikä ole olemassa mitään määrää, montako tavaraa saisi omistaa. Kaikille "sopivasti" voi tarkoittaa hyvin eri asiaa. Kiinnostaa kuitenkin kuulla, mitä tavaroita sinä omistat vain yhden? 

- Riina 

Ps. Jos tykkäsit tästä blogipostauksesta, saatat tykätä myös näistä: Kommentit

 1. Olipa kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo muistikirja. ❤️Käsin kirjoittaminen on hienoa, siinä saa ajatuksetkin paremmin jäsenneltyä kuin näpyttelemällä puhelinta. Mulla ehkä kävisi lopulta niin, että uusi muistikirja olisi heti alkujaan puoliksi täynnä niitä vanhan kirjan tärkeitä asioita…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kuitenkin muistikirjoja täyttyy sitä tahtia, et pakko luopua vanhoista. On jotenkin aina ihanaa alottaa uutta ja kattoo mitkä jutut vanhasta muistikirjasta viä resonoi. Hauskaa, että kävit lukemassa!

   Poista
 3. Hauskaa, et kävit lukemassa ja oli mielenkiintosta lukea sun listaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit